Batéria BN45 Xiaomi Redmi Note 5 Li-Ion 3900mAh

Kód: 260Z1358
4 hodnotenia
€14,40 €12 bez DPH €14,40 / 1 ks
skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024

Xiaomi Redmi Note 5

Xiaomi Redmi Note 5 Pro 

Detailné informácie

Podrobný popis

Záruka: 6 mesiacov na kapacitu batérie

Balenie obsahuje: batériu 3900 mAh Li-Ion BN45

Kompatibilita: Xiaomi Redmi Note 5, Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Predstavujeme vám batériu BN45, ktorá je navrhnutá špeciálne pre váš smartfón. Ak hľadáte spoľahlivý a výkonný zdroj energie, táto batéria je pre vás ideálna voľba. S jej pomocou získate dlhšiu výdrž batérie a budete môcť neobmedzene využívať svoje obľúbené zariadenie.

Batéria BN45 je vyrobená s ohľadom na najnovšie technologické inovácie a ponúka vám výnimočnú kapacitu 3900 mAh. S touto batériou si budete môcť vychutnávať dlhšiu dobu hovoru, prehliadanie internetu, prehrávanie videí a hranie hier bez obáv o vybitú batériu. Už nebudete musieť obmedzovať svoje aktivity z dôvodu nedostatku energie.

Jednou z hlavných výhod batérie BN45 je jej kompatibilita s vaším smartfónom. Batéria je presne navrhnutá pre váš model, čo znamená, že sa bezproblémovo prispôsobí a poskytne optimálny výkon. Môžete sa spoľahnúť na spoľahlivosť a dlhú životnosť tejto batérie.

Okrem výkonu a kompatibility je batéria BN45 vybavená aj inteligentným riadením nabíjania, čo zaručuje bezpečné a efektívne dobíjanie. Vaše zariadenie bude chránené pred prehriatím, prebitím a skratom, čo poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti. Môžete si byť istí, že vaše elektronické zariadenie bude v bezpečí.

Batéria BN45 je tiež pohodlná a prenosná. Je ľahká a kompaktná, vďaka nej budete mať vždy dostatok energie na cestách, v práci, škole alebo počas dovolenky.

Nechajte batériu BN45 vylepšiť váš zážitok s používaním vášho smartfónu.

Objednajte si ju ešte dnes a získajte spoľahlivý a výkonný zdroj energie, ktorý vám umožní využiť všetky funkcie vášho zariadenia bez obmedzení. 

V prípade, že si neviete poradiť s výmenou, zašlite Vaše zariadenie do nášho servisného strediska a my Vám ho radi vymeníme so zárukou.

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro
Sortiment: Batéria
Značka: Xiaomi

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: