Batéria HE50 Moto E4 Plus

Kód: 260Z1115
3 hodnotenia
€16,20 €13,50 bez DPH €16,20 / 1 ks
skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

 Moto E4 Plus / Moto E5 Plus / Motorola One, G7 Play

Detailné informácie

Podrobný popis

Originálna batéria pre mobilný telefón Moto E4 Plus

Záruka: 3 mesiace na kapacitu

Balenie obsahuje: batériu HE50 4850 mAh

Kompatibilita: Moto E4 Plus

Kapacita: 4850 mAh

 

Radi by sme vám predstavili batériu HE50, špeciálne navrhnutú pre model Moto E4 Plus. Táto batéria je skvelým zdrojom energie s vysokou kapacitou, ktorá vám poskytne dlhotrvajúci výkon a spoľahlivú výdrž.

Batéria HE50 je vyrobená s ohľadom na najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť. Je presne navrhnutá tak, aby vyhovovala špecifikáciám a potrebám modelu Moto E4 Plus. S jej vysokou kapacitou budete mať dostatok energie pre váš každodenný život, či už ide o prehliadanie internetu, písanie správ, sledovanie videí alebo fotografovanie.

Batéria HE50 je vybavená najmodernejšou technológiou, ktorá zaisťuje stabilný výkon a minimalizuje vybitie batérie. Môžete sa spoľahnúť na spoľahlivý prúd energie, čo vám umožní využiť plný potenciál vášho zariadenia. Už sa nemusíte obávať vybitia batérie uprostred dôležitých úloh alebo zábavy.

Okrem svojho výkonu a spoľahlivosti batéria HE50 ponúka aj jednoduchú výmenu. S jej ľahkou inštaláciou môžete rýchlo obnoviť výkon vášho zariadenia a vrátiť sa k jeho bežnému používaniu. Už nebudete musieť sa obávať vybitia batérie v najnevhodnejších chvíľach - s touto batériou budete vždy pripravení na akékoľvek výzvy.

Užite si bezproblémové používanie svojho Moto E4 Plus a neobmedzenú slobodu využitia.

Ak hľadáte spoľahlivý a výkonný zdroj energie pre svoj telefón Moto E4 Plus, batéria HE50 je pre vás tou najlepšou voľbou.

Objednajte si ju ešte dnes a získajte stabilný a výkonný zdroj energie, ktorý posilní výkon a výdrž vášho zariadenia. 

V prípade, že si neviete poradiť s výmenou, zašlite Vaše zariadenie do nášho servisného strediska a my Vám ho radi vymeníme so zárukou.

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: Moto E5 Plus, Moto E4 plus, Moto One, Moto g7 Play
Sortiment: Batéria
Značka: Lenovo, Motorola

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: