Huawei AH100 osobná váha Body Fat Scale

Kód: 3004442
Neohodnotené
Značka: Huawei
€26,64 €22,20 bez DPH
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Popis produktu

Či už sa snažíte schudnúť do plaviek, alebo sa vydávate na profesionálnu fitness dráhu, v každom prípade potrebujete mať prehľad o svojej aktuálnej hmotnosti a jej zmenách, podielu tuku, svalovej hmoty, množstva vody v tele alebo napríklad aktuálnej hodnote indexu BMI. Značka Huawei preto prichádza s inteligentnou osobnou váhou s minimalistickým dizajnom, ktorá vám v spojení s telefónom či tabletom poskytne počas jedného váženia podrobný prehľad o celkovo 9 údajoch týkajúcich sa vášho tela. Pri pravidelnom vážení môžete pohodlne prostredníctvom telefónu sledovať dlhodobé zmeny, rady určené priamo pre Vás a podľa nich upravovať svoj jedálny lístok a pohybové aktivity. Aby ste na váženie nezabudli, budík zabudovaný vo váhe vám to v nastavený čas pripomenie.

Chudnutie neznamená znižovanie hmotnosti

Rôzne tkanivá nášho tela majú rôznu hustotu. Aj keď kilogram tuku a kilogram svalovej hmoty vážia rovnako, tuk má približne trojnásobný objem. Cieľom preto nie je len znížiť hmotnosť celého tela, ale špecificky sa zamerať práve na tuk, ktorého množstvo vám pomôže odmerať práve inteligentná osobná váha.

Chudnutie neznamená znižovanie hmotnosti
Jedno meranie, veľa údajov

Jedno meranie, veľa údajov

Inteligencia váhy spočíva v jej schopnosti vyťažiť z jedného časovo nenáročného merania maximum údajov, ktoré vám pomôžu pri posilňovaní aj pri chudnutí. Konkrétne sa môžete tešiť na 9 informácií, na základe ktorých si jednoducho upravíte to, čo potrebujete.

Odborníkmi preverená presnosť

Presná a spoľahlivá analýza z jedného krátkeho merania vyžaduje okrem niekoľkých dômyselných senzorov aj pokročilé matematické modely založené na veľkom množstve zhromaždených údajov. Aby vám váha priniesla tie najlepší odhady zloženia vášho tela, spolupracoval výrobca s Čínskym inštitútom pre športové vedy.

Odborníkmi preverená presnosť
Čistý dizajn, presné spracovanie

Čistý dizajn, presné spracovanie

Aby váha nerušila usporiadanie vášho bytu, použil výrobca jednoduchý, čistý dizajn zahrňujúci pevné temperované sklo, tvoriace samotnú plochu na váženie, a tenkú základňu z bielych materiálov, ktoré zapadnú do každej domácnosti a podporia jej celkový dojem.

V spojení s inteligentným telefónom

Ďalší rozdiel v porovnaní s klasickou váhou je možnosť pripojenia k inteligentnému telefónu pomocou štandardu Bluetooth. Vďaka tomu si môžete pohodlne prehliadnuť všetky svoje výsledky, zaznamenať vývoj v prehľadných grafoch a dokonca na vás čaká možnosť priamo zdieľať svoje úspechy s priateľmi na sociálnych sieťach.

V spojení s inteligentným telefónom
Osobný kouč priamo v balení

Osobný kouč priamo v balení

Jednou z výhod inteligentnej váhy je možnosť jednoducho pracovať s nameranými údajmi. Aby ste nemuseli zložito analyzovať zaznamenané údaje, pripravil si pre vás výrobca rady v oblasti zdravia a výživy priamo v zmienenej aplikácii. Jednoducho si prehliadnete namerané údaje a hneď dostanete niekoľko priamo vám určených tipov ako optimálne postupovať.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Značka: Huawei
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: