LCD displej Huawei MediaPad T1 8.0 (S8-701u), MediaPad T1 8.0 LTE T1-821L

Kód: 300L175
4 hodnotenia
€22,80 €19 bez DPH €22,80 / 1 ks
Skladom u dodávateľa

Huawei MediaPad T1 8.0 (S8-701u),

MediaPad T1 8.0 LTE T1-821L 

Detailné informácie

Podrobný popis

LCD displej Huawei MediaPad T1 8.0 (S8-701u), MediaPad T1 8.0 LTE T1-821L

Záruka: 24 mesiacov  

Balenie obsahuje: LCD displej

Kompatibilita: Huawei MediaPad T1 8.0 (S8-701u), MediaPad T1 8.0 LTE T1-821L

Záruka: 24 mesiacov (platí iba v prípade, že náhradný diel bude vymenený v servisnom stredisku, nezodpovedáme za chyby pri neodbornej inštalácii).

Predstavujeme vám skvost moderného technologického sveta - LCD displej Huawei MediaPad T1 8.0! S týmto vynikajúcim tabletom sa vám otvárajú dvere do fascinujúcej digitálnej dimenzie, kde sa všetko stáva skutočnosťou.

S nádherným 8-palcovým LCD displejom budete ohromení úžasným vizuálnym zážitkom. S jasnými farbami, ostrým kontrastom a vysokým rozlíšením vás MediaPad T1 8.0 vtiahne do sveta obsahu s neuveriteľnou živosťou. Už nikdy nebudete musieť strácať čas hľadaním kvalitného zobrazenia, pretože tento displej vám ponúka dokonalé zobrazenie bez ohľadu na to, či sledujete filmy, prezeráte fotografie alebo surfujete na internete.

Tento všestranný tablet je vybavený výkonným procesorom, ktorý zabezpečuje plynulý chod a rýchlu odozvu. Bez ohľadu na to, či hráte hry, prehliadate webové stránky alebo vykonávate náročné úlohy, MediaPad T1 8.0 vám poskytne výkon, aký si zaslúžite. S dostatočne veľkou pamäťou na ukladanie vašich dát a rozšíriteľnou pamäťou cez microSD kartu nebudete musieť obmedzovať svoje digitálne dobrodružstvá.

Vďaka integrovanej batérii s vysokou kapacitou si môžete vychutnať dlhú výdrž a nerušenú zábavu na cestách. Už nikdy nebudete musieť vypnúť svoje dobrodružstvá kvôli vybitej batérii. MediaPad T1 8.0 je tu pre vás, aby vás sprevádzal po celý deň a ponúkol vám neobmedzené možnosti.

Navyše, tento úžasný LCD displej pre tablet Huawei MediaPad T1 8.0 je vybavený širokou škálou konektorov a možností pripojenia, čo vám umožňuje bezproblémovú komunikáciu so svetom. S Wi-Fi a Bluetooth technológiami budete mať vždy pripojenie, ktoré potrebujete, a s integrovanou kamerou môžete zachytiť všetky vaše vzácne momenty.

Takže čo ešte čakáte? Objednajte si ho ešte dnes a zažite digitálnu revolúciu vo svojom vlastnom štýle!

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: MediaPad T1 8.0
Sortiment: LCD displej
Značka: Huawei

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: