Zadný kryt Huawei Nova 3 čierna farba

Kód: 120H335
Neohodnotené
Značka: Huawei
€9 €7,50 bez DPH €9 / 1 ks
skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Zadný kryt Huawei Nova 3 čierna farba

Záruka: 24 mesiacov  

Balenie obsahuje: Zadný kryt  

Farba: Čierna

Kompatibilita: Huawei Nova 3

Ponúkame vám štýlový zadný kryt v čiernej farbe, špeciálne navrhnutý pre smartfón Huawei Nova 3. Tento kryt je nielen elegantný, ale aj funkčný, poskytujúci spoľahlivú ochranu vášho telefónu.

Zadný kryt je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré chránia váš smartfón pred bežnými poškodeniami, ako sú škrabance a nárazy. Vaše zariadenie bude chránené a zachová si pôvodný vzhľad.

Dizajn zadného krytu je štýlový a špeciálne prispôsobený pre telefón Huawei Nova 3. Presné výrezy umožňujú jednoduchý prístup ku všetkým ovládacím prvkom, portom a fotoaparátu, bez toho aby ste museli kryt odstraňovať.

Inštalácia zadného krytu je rýchla a jednoduchá. Stačí ho jednoducho pripevniť na zadnú stranu vášho smartfónu a zabezpečí sa pomocou presných výrezov. Neovplyvní to funkčnosť ani používanie vášho telefónu Huawei Nova 3.

Čierna farba zadného krytu dodáva vášmu smartfónu elegantný a moderný vzhľad. Bude sa perfektne hodiť ku každodennému štýlu a dokonale doplní váš outfit. Okrem toho je kryt odolný voči odtlačkom prstov a zachová si svoj lesk aj po dlhšom používaní.

Získajte spoľahlivú ochranu a štýlový vzhľad pre váš telefón Huawei Nova 3 s týmto kvalitným zadným krytom v čiernej farbe.

Objednajte si ho ešte dnes a užite si bezpečné a štýlové používanie vášho smartfónu!

Keďže sa nejedná o jednoduchú výmenu náhradného dielu naším odporúčaním je navštíviť najbližší servis mobilných telefónov, poprípade nám ho môžete zaslať a my Vám ho radi vymeníme.

Dodatočné parametre

Kategória: Huawei
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: Nova 3
Sortiment: Náhradný kryt
Značka: Huawei

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: