9H 0.2mm Ochranné tvrdené sklo Garmin Fenix 5 2ks

Kód: 310M168
15 hodnotení
Značka: Garmin
€7,20 €6 bez DPH €7,20 / 1 ks
skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024

Garmin Fenix 5

Detailné informácie

Podrobný popis

9H 0.2mm Ochranné tvrdené sklo Garmin Fenix 5 - 2 kusy v balení

Zabezpečte optimálnu ochranu vášho Garmin Fenix 5 s naším 9H tvrdeným ochranným sklom. Toto ultra-tenké (0,2 mm) sklo poskytuje najvyššiu možnú úroveň ochrany vašej obľúbenej športovej hodinky pred poškriabaním, prachom a nárazmi, zatiaľ čo zachováva jej jas a ostrosť.

Skladá sa z odolného 9H tvrdeného skla, ktoré je trikrát pevnejšie ako bežné sklo, čo znamená, že odolá dokonca aj ostrým predmetom ako sú kľúče alebo nože. To zabezpečuje, že váš Garmin Fenix 5 zostane bezpečný a chránený aj pri intenzívnom používaní.

S precíznym rezom a bezchybnou transparentnosťou poskytuje toto ochranné sklo bezproblémový prístup ku všetkým funkciám vášej hodinky, vrátane dotykového displeja a senzorov. S jeho ľahkou inštaláciou a bezchybnou kompatibilitou sa môžete tešiť na rýchlu a jednoduchú aplikáciu bez bublín a nečistôt.

Sada obsahuje 2 kusy ochranného skla, čo znamená, že máte náhradné, ak by ste niekedy potrebovali vymeniť poškodené sklo. Investujte do ochrany vášho drahocenného Garmin Fenix 5 s naším 9H tvrdeným ochranným sklom a buďte pripravení na každodenné dobrodružstvá s istotou, že váš horologický spoločník je v bezpečí.

 
 
 
 

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: Fenix 5
Sortiment: Ochranné sklo
Značka: Garmin
Nevypĺňajte toto pole:
S Avatar autora Garmin fenix 5 ochranne sklo 20.1.2021 19:00
Nesedi, ochranne sklo je rovne a displej hodiniek je zaoblený. Nedá sa dobre nalepit, stale sa odlepuje. Nekupovať čínsky šmejd.
Odpovedať