Batéria iPhone 8

Kód: 260P1256
Neohodnotené
Značka: Apple
€13,20 €11 bez DPH €13,20 / 1 ks
skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
18.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Záruka: 6 mesiacov na kapacitu

Balenie obsahuje: Batéria APN:616-00357

Kompatibilita: iPhone 8

Záruka: 3 mesiace na kapacitu (odporúčame výmenu v servise, nezodpovedáme za chyby a poškodenia počas inštalácie nekvalifikovanou osobou).

Ak hľadáte kvalitnú batériu pre telefón iPhone 8, môžeme vám odporučiť našu batériu s vysokou kapacitou, ktorá zaručuje dlhšiu výdrž a spoľahlivosť. Táto batéria bola navrhnutá s ohľadom na potreby moderných smartfónov a poskytuje vám výkon, ktorý potrebujete na celodenné používanie.

Naša batéria pre model iPhone 8 ponúka výkonnú kapacitu 1821 mAh, ktorá vám umožní používať váš telefón celý deň bez potreby nabíjania. Je vyrobená z kvalitných materiálov, aby zabezpečila spoľahlivosť a bezpečnosť, ktorú očakávate od výrobku, ktorý používate každý deň.

Naša batéria pre telefón iPhone 8 je veľmi jednoduchá na inštaláciu. Stačí ju vymeniť za pôvodnú batériu a už môžete využívať jej výhody. Všetky naše batérie sú tiež vybavené ochrannými obvodmi, aby chránili váš telefón pred nadmerným nabitím, prehriatím a inými problémami, ktoré môžu

 

V prípade, že si neviete poradiť s výmenou, zašlite Vaše zariadenie do nášho servisného strediska a my Vám ho radi vymeníme so zárukou.

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: iPhone 8
Sortiment: Batéria
Značka: Apple

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: