Dátový kábel kábel USB - Micro USB Samsung ECB-DU4AWE biely 1m

Kód: 3504433
Neohodnotené
Značka: Samsung
€3,60 €3 bez DPH €3,60 / 1 ks
skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
2.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Dátový kábel USB Samsung ECB-DU4AWE

Ak hľadáte spoľahlivý a vysoko kvalitný dátový kábel pre vaše mobilné zariadenie, potom by ste mali zvážiť dátový kábel Samsung ECB-DU4AWE USB.

Tento kábel je navrhnutý tak, aby sa hodil pre akýkoľvek mobilný telefón, smartfón alebo tablet s konektorom USB. Vďaka rýchlemu prenosu dát a vysokému výkonu, umožňuje prenášať súbory medzi zariadeniami s vysokou rýchlosťou.

Dátový kábel Samsung ECB-DU4AWE USB má dĺžku 1,5 metra, čo znamená, že máte dostatok priestoru na prenos dát a pripojenie k vašim zariadeniam bez toho, aby ste museli sedieť tesne pri zdroji napájania.

Tento kábel je tiež vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jeho dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebeniu a poškodeniu. Jeho biela farba mu dodáva elegantný a moderný vzhľad.

Vzhľadom na svoju vysokú kvalitu, rýchlosť prenosu dát a podporu rôznych zariadení, je dátový kábel Samsung ECB-DU4AWE USB ideálnou voľbou pre každodenné použitie. Ak hľadáte najlepší kábel pre prenos dát a nabíjanie vašich zariadení, potom by ste určite mali vyskúšať dátový kábel Samsung ECB-DU4AWE USB.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchle hľadanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Sortiment: Dátový kábel
Značka: Samsung

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: