Adaptér Baseus redukcia z Typ USB-C na 3.5mm jack s možnosťou nabíjania

Kód: 350P1491
5 hodnotení
Značka: Samsung
€7,20 €6 bez DPH €7,20 / 1 ks
skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

 Adaptér redukcia 

Detailné informácie

Podrobný popis

Vitajte!

Ak hľadáte multifunkčný adaptér za najnižšiu cenu na trhu, máme pre vás produkt, ktorý vám môže pomôcť! Predstavujeme vám náš 2 in 1 USB-C / Type-C Male to PD 60W USB-C / Type-C Charging + 3.5mm Audio Female Earphone Adapter v čiernej farbe.

Tento adaptér vám umožní súčasné nabíjanie vašich zariadení a používanie slúchadiel s 3,5 mm jackom. Je to ideálny produkt pre tých, ktorí potrebujú používať slúchadlá a nabíjať svoje zariadenia súčasne.

S rýchlym nabíjaním PD 60W môžete byť istí, že vaše zariadenie bude nabité v priebehu chvíle. A vďaka 3,5 mm jacku pre slúchadlá si môžete vychutnať vašu obľúbenú hudbu alebo video, bez toho aby ste sa museli starať o nedostatok batérie.

Tento adaptér má tiež malý a prenosný dizajn, takže ho môžete ľahko prenášať s sebou, kdekoľvek idete. A najlepšie na tom je, že ho môžete získať za najnižšiu cenu na trhu.

Ak hľadáte multifunkčný adaptér, ktorý vám umožní súčasné používanie slúchadiel a nabíjanie vašich zariadení za najnižšiu cenu na trhu, potom je 2 in 1 USB-C / Type-C Male to PD 60W USB-C / Type-C Charging + 3.5mm Audio Female Earphone Adapter v čiernej farbe tou správnou voľbou pre vás. Objednajte si ho ešte dnes a vychutnajte si jeho rôzne funkcie!

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Sortiment: Dátový kábel
Značka: Samsung

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: