Puzdro Huawei Honor 8 knižkové čierne

Kód: 300T8
Neohodnotené
Značka: Huawei
€8,40 €7 bez DPH €8,40 / 1 ks
skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Puzdro Huawei Honor 8 knižkové čierne

Radi by sme vám predstavili náš vynikajúci produkt - puzdro Huawei Honor 8 v čiernej farbe. Toto knižkové puzdro ponúka nezameniteľnú ochranu vášho telefónu pred nárazmi, poškriabaním a prachom. Je to ideálne riešenie pre každého, kto hľadá spoľahlivú ochranu a zároveň elegantný dizajn.

Puzdro je vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý dokáže účinne chrániť váš telefón pred poškodením. Je to jednoduché a praktické riešenie pre každého, kto chce chrániť svoj telefón a zároveň nechce obetovať štýlový dizajn. Toto puzdro sa ľahko otvára a zatvára pomocou magnetického zatváracieho systému.

Puzdro má vstavané priestory pre vaše karty a hotovosť, čo umožňuje udržať vaše veci v poriadku a organizované. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že stratíte svoje dôležité veci.

Knižkové puzdro je navyše vybavené presne umiestnenými výrezmi pre ovládacie prvky, konektory a fotoaparát vášho telefónu. To znamená, že nebudete musieť odstraňovať telefón z puzdra, aby ste mohli používať jeho funkcie.

Toto puzdro Huawei Honor 8 vám poskytne skvelý pocit z používania vášho telefónu a zároveň mu poskytne potrebnú ochranu pred poškodením. Je to skvelá voľba pre každého, kto hľadá praktické a elegantné riešenie pre svoj telefón.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborníci vám radi pomôžu a poradia vám pri výbere toho najlepšieho produktu. Objednajte si vaše puzdro Huawei Honor 8 u nás a užite si bezstarostné používanie vášho telefónu.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.06 kg
Model: Honor 8
Sortiment: Puzdro
Značka: Huawei

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: